99 Flares 99 Flares ×

După ce în iunie am petrecut o zi întreagă pe ponton, în Snagov (1, 2), acum a venit timpul să mutăm petrecerea la mare, pe plajă, pe apă, pe bar, pe șezlonguri, pe mese, peste tot. Asta pentru că urmează o nebunie de 24 de ore fix în Vama Veche!

Transferăm adrenalina din capitală direct la mare, unde ne așteaptă Desperados Wild Kite, cea mai cea petrecere de la malul mării, gândită și construită fix în jurul sporturilor de vară, de apă – kitesurfing-ul urmând a fi vedeta din Vamă. Vor fi prezenți și rideri de kite cu experiență: Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu, Mihai Irimescu, așă că vom avea de la cine învăța.

 

 

 

Party-ul începe sâmbătă, 16 august, de la ora 12:00 pe plaja Amphora din Vama Veche și, pe lângă sesiunile de kitesurfing, Desperados a pregătit mai multe activări wild, ce vor avea loc atât pe timpul zilei, cât și seara: slackline, kites, water fight (vă rup!) și treasure hunt.

 

 

După cum ziceam, pe Facebook, acum câteva zile, va fi prima mea petrecere din Vamă, așa că dacă ești prin zonă, hai să ciocnim o bere :)

 

Desperados recomandă consumul responsabil de bere rece cu tequila, de preferat după sesiunile de  kiting, atunci când spiritul activ și nonconformist ia o pauza de relaxare de la activitațile sportive.


Dă un like și-un share, mon cher!

No Responses to “Petrecem 24 de ore în Vama Veche la Desperados Wild Kite”

Trackbacks/Pingbacks

  1. La o tură cu Ferrari 458 Italia pe A2 - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] sâmbătă dimineața, eram copilotul lui Piticu (Cristi Dorombach) și mergeam către mare (spre #DesperadosWildKite). Cum aglomerație a fost doar…
  2. Kumfu #DesperadosWildKite - petrecerea de 24h din Vama Veche - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] cum ziceam, urma să petrec pentru prima oară în Vama Veche, și nu oricum, ci 24 de ore încontinuu!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *