Ne vedem în weekend, la ultimul festival al verii: Summer Well

Știu, și mie îmi e greu să accept că vara e pe terminate, dar măcar fost plină de festivaluri super tari, am fost la Neversea, apoi la Untold, iar weekend-ul ăsta e musai de bifat Summer Well – sau, cum îi zic eu, festivalul meu de relaxare.

Summer Well e fix festivalul din afara orașului, unde îți pui o pătură pe iarbă și stai la o bere cu prietenii cu care ai venit sau cu care te-ai întâlnit. E senzația aia de ultima ieșeală cu colegii, înainte de începerea anului școlar… of, ce nostalgie!


Dacă vii la Summer Well, e musai să știi următoarele:

  • dacă ai deja bilet, îl poți schimba direct în brățara de acces între 8-10 august, orele 12:00-19:00, în Orange Smart Shop Victoriei, ca să fentezi o posibilă coadă de la intrarea în festival.
  • vineri seara e Night Picnic, mai exact, un concert al Orchestrei Simfonice București, care va interpreta într-o manieră clasică cele mai cunoscute piese ale trupelor ce vor urma să concerteze în acest an la festival. Accesul la Night Picnic este gratuit pentru posesorii abonamentelor și biletelor Summer Well. Pot fi cumpărate și bilete special pentru Night Picnic, de pe www.summerwell.ro.
  • după cum te-ai obișnuit deja, de la festivalurile trecute, Orange oferă acces la rețea Wi-Fi (free) și net gratuit pe mobil, dacă ești client Orange – adică fix ce ai nevoie, cel mai bun net, conexiune blanao, ca să poți face liniștit live de la Kodaline, Bastille sau Subcarpați.
  • dacă aduci la cutia de reciclare un telefon vechi, o tabletă sau accesorii (căști, încărcătoare, handsfree ș.a.), primești pe loc un super kit de festival Orange (căști, borsetă, pelerină, obiectiv fish-eye pentru telefon).
  • poți câștiga zilnic un ceas Samsung Gear Sport, o brățară Samsung Gear Fit2 Pro sau kituri de festival, dacă pedalezi cu talent, în cortul Orange.
  • pentru prima oară zona de camping este situată în interiorul Domeniului Știrbey, acum, corturile pot fi dispuse foarte aproape de festival. Info și detalii pe summerwell.ro/camping.html
  • vor mai fi și alte activări faine, spectacole de lumini și culori, instalația SUPER HOT, de anul trecut, va fi dezvoltată și sunt tare curios cum va arăta acum.
  • va exista o linie specială de transport RATB. Autobuzele vor pleca în fiecare zi de festival din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) conform programului: Vineri: 17:30 – 01:00

    Sâmbătă: 12:00 – 04:00

    Duminică: 12:00 – 04:00

    Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Prețul unei călătorii dus-întors este de 7 lei. Autobuzele vor circula la un interval de aproximativ 15 – 30 de minute.

  • accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți sau tutore, care trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte/ tutore poate însoți un singur copil.
  • ca de obicei, va fi prezent cel mai mare ecran de apă (Orange Water Screen), lângă zona de cinema Orange TV Go, unde după ora 22:00, vor fi proiectate câte două filme, în fiecare seară.
  • Orange PrePay te trimite la Summer Well 2019 – Urmărește echipele Orange PrePay de la festival, folosește cartela SIM activată cu ajutorul promoterilor și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de abonamente Summer Well ediția 2019.
  • știi spotul Orange cu soundtrack de la Kodaline, da? Dacă vii cu un prieten, cu șireturile legate ca în reclamă, primiți amândoi un kit de festival.



Deci, ne vedem în weekend la Domeniul Știrbei, în Buftea, la Summer (fare)well?


Program de acces în festival

  • Vineri, 10 august – 18.00
  • Sâmbătă, 11 august – 12.00
  • Duminică, 12 august – 12.00

Programul complet al festivalului cu repartizarea artiștilor pe scene și pe ore, pe site www.summerwell.ro sau în app. Summer Well Festival, festivalul ca o vacanță, este susținut de Orange, de opt ani.

Lasă un răspuns