Ce mai vedem pe Netflix

Era timpul să mai scriu câteva cuvinte despre ce mai urmăresc pe Netflix, dar și ce am pe listă (apărute sau viitoare apariții). Ah, ca de obicei, dacă aveți recomandări mișto, hit me în comentarii!

 

A apărut cel de-al doilea sezon din ELITE, acest Gossip Girl spaniol, cu câțiva actori din La Casa de Papel. Bun, dați-i o șansă, dacă nu ați făcut-o până acum.

 

EXPLAINED, despre care am mai scris aici, are și el un al doilea sezon, doar că acum apare câte un episod în fiecare săptămână.

 

În plus, acum avem și The Mind, Explained, despre vise, realitate, anxietate, mindfulness… în fix 5 episoade.

 

 

Tre să-mi fac timp să văd Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates, toată lumea îl laudă.

 

 

MINDHUNTER are și el un al doilea sezon, m-a prins greu, dar e chiar fain de tot.

 

 

El Camino: A Breaking Bad Movie apare pe 11 octombrie, dar shhh, pe 8 octombrie revin cu ceva tare de tot, dați un follow pe Instagram și wait for it.

 

 

Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul THE IRISHMAN de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. (27 noiembrie)

 

 

Iar pe 13 decembrie avem 6 Underground, film cu bubuială, Armin van Buuren pe colona sonoră și Ryan Reynolds în rol principal.

Lasă un răspuns