Samsung Galaxy Note 2 + Galaxy S3 în patru culori noi

Mare dilemă am avut când am vrut să fac trecerea de la iPhone 3GS la un Samsung Galaxy. Voiam Note inițial, apoi S2, ba nu, S3 într-un final, dar cum Note mi se părea prea mare (și cam este) am ales S2, pentru că n-am mai avut răbdare să apară S3 pe albastru (pebble blue) la noi. Dar după o lună și-un pic de conviețuit alături de S2, am făcut pasul către S3 și nu-mi pare rău deloc. Micile probleme de soft, sunet de la S2 nu le-am regăsit și pe S3.

Au fost anunțate oficial încă patru noi nuanțe pentru SGS3 – Amber Brown (maro), Garnet Red (roşu), Sapphire Black (negru) şi Titanium Grey (gri). Mulți sunt foarte înântați de varianta pe negru, deși nu-i prea înțeleg pentru că mie (cel puțin) îmi place tare mult pebble blue-ul, e chiar cea mai reușită nuanță pe care o poate avea un telefon, dar gusturile și culorile, mai nou, nu se discută.

Și aseară, la Târgul de tehnologie IFA de la Berlin, a fost prezentat noul Samsung Galaxy Note 2 care, conform așteptărilor, are diagonala de 5,5”. Deja se apropie de tabletă, dar se pare că sunt destui cei care abia așteaptă să pună mâna (mâinile?) pe noul telefon de top de la Samsung.

 

Samsung Galaxy Note 2 aduce mult cu design-ul SGS3, are diagonala mărită la 5,5” cu o rezoluție HD de 1280×720, iar display-ul este un Super Amoled HD. Note 2 are un procesor Exynos 4 (quad-core) de 1,6 GHz, 2GB de RAM, baterie de 3100 mAh, camera foto/video principală de 8MP, iar cea secundară de 1.9 MP. Are o grosime de 9,4mm față de 9,65mm cât are primul Note, cântărește 140 de grame și rulează Android 4.1 Jelly Bean. Stylus-ul (S Pen) este acum mai ergonomic, pare identic celui cu care vine tableta Note 10.1. Samsung a mai lucrat ceva la optimizarea multitasking-ului și la managementului bateriei.

 

Samsung Galaxy Note II este un smartphone HSPA+/4G LTE și va apărea pe piață în octombire în variantele cu memorie interna de 16GB/32GB/64GB.

Acest articol are 6 comentarii

  1. Oana

    I haz to know: de ce ai trecut de la iPhone la Samsung?

    1. Ionut Bunescu

      Vezi in primul link din articol diferente, plusuri, minusuri. Voiam un ecran mai mare, o baterie care sa nu ma lase cand am plecat in oras, posibilitatea de a sa share prin ce aplicatie vreau unei poze, unui text printr-o simpla apasare. Si pentru un sistem de operare ceva mai permisiv, aplicatii si conectivitatea la PC prin USB Mass Storage, nu printr-o aplicatie speciala – iTunes.

  2. Denis

    Super 😀
    Imi place nuanta de amber brown . Pana acum am vazut doar varianta gri 🙂 .
    Samsung Galaxy Note II-ul in Romania va aparea tot in octombrie pe piata ?

  3. Tulea

    Cand o sa avem in romania la orange Note 2 variantele 32 si 64 de GB.. pana acuma am vazut doar 16GB.. si din 16GB te lasa sa folosesti doar 10..

Lasă un răspuns