New guilty pleasure: gelurile de duș spumă

După cum scriam acum două veri, ador gelurile de duș mentolate, pe care le folosesc cu plăcere atunci când temperatura sare de 25 de grade Celsius, între timp utilizând cu plăcere gamele Old Spice (pentru bărbați adevărați, care nu vor să miroase a geluri de duș feminine, nu?), Nivea, Dove sau… ce mai înșiră Diana pe la baie, recunosc! :)) Dar, de vreun an, am descoperit și m-am îndrăgostit de gelurile de duș tip spumă. Le ador pur și simplu, sunt super ușor de aplicat și clătit, iar cum timpul este o problemă pentru orice om activ, pentru mine e un super plus să reduc durata unui duș de la 15 la sub 10 minute.

Prima dată am utilizat un gel de duș spumă de la Diana, desigur. Primise cadou un set de produse Rituals, printre care și un gel spumă. E fix ca un tub de gel de ras, cu presiune – gelul astfel propulsat din recipient transformându-se în spumă, la frecarea între palme. Ca număr de utilizări, cred că e comparabil cu un gel de duș lichid de 500 de ml, iar un tub Rituals are 200 ml (dar există și versiunea de 50 ml, de travel). Din păcate nu există în România, oficial, așa că ori am cumpărat atunci când am fost plecați prin alte țări, ori din duty free, de la Best Value (au și magazin online, trebuie doar să ai un bilet de avion valid, detalii aici). Preț aproximativ: 8,5 euro.

 

Cel mai nou gel de duș spumă, asemănător cu cele de la Rituals, este și cel pe care l-am testat cel mai recent, de la Douglas, din gama Home Spa, lansată acum o săptămână. Gama este disponibilă și online, pe douglas.ro, că tot au împlinit un an de când au lansat magazinul online, iar astăzi, 6 iunie, este și ultima zi de oferte speciale, aniversare. Un tub de 200 ml costă 39 de lei, iar versiunea de travel, de 75 ml, costă 25 de lei.

Tot gel de duș spumă au lansat și Nivea, anul acesta, însă diferă de cele de la Rituals și Douglas, mai exact, diferența este fix ca dintre un gel și o spumă de ras. Adică Nivea are fix spumă de duș, nu gel care se transformă în spumă. Sunt trei variante, parfumate diferit, iar prețul este unul chiar bun, aproximativ 12 lei recipientul de 200 ml. Pare că se consumă mai repede decât variante gel de la Rituals/Douglas, dar în rest sunt super încântat de produse.

 

Căutând pe interneți, am aflat că și la DM (Drogerie Markt) și LIDL au spumă de duș, asemănătoare cu cea de la Nivea, așă că am plecat la cumpărături. La DM am găsit toate cele trei variante (foto mai jos), prețul fiind ceva mai mic, 7 lei recipientul de 200 ml, ba chiar 5 lei, când sunt reduceri. Spuma nu e la fel de calitativă ca cea de la Nivea, dar nici rea nu e, plus că sunt parfumate chiar mișto (grepfruit/vanilie/cocos). În schimb, la LIDL nu am găsit produsele, se pare că nu fac parte dintr-o gamă prezentă permanent, ci sunt aduse doar în anumite perioade – sper, totuși, să le găsesc curând. Fiind by CIEN, brandul propriu de produse de îngrijire, cei de la LIDL are face o treabă bună dacă le-ar introduce în oferta uzual, numa’ zic.

Ah, dacă mai știți alte geluri de duș tip spumă, pe care le pot găsi în România, share-uiți și cu mine informația, dau o bere! 😀

 

Acest articol are 4 comentarii

Lasă un răspuns