Deborah De Luca @ Casa Presei + concurs: 5 invitații duble

 

Ionuț Houserescu is back! Și vrea să petreacă bine de tot, dar nu singur, ci cu încă 10 oameni care vor să-și rupă tenișii pe ringul de dans. Vineri, 26 septembrie. Alltimeclubbing o aduce, în premieră, pe Deborah De Luca la Casa Presei Libere din București. Deborah pune muzică mai bine decât arată și cred că am zis tot ce trebuia 🙂

 

 

 

 

Deborah De Luca

Trei ani pentru a fi cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Trei ani pentru a devein una din DJ-itele de top din Italia. Nascuta in Napoli, frumoasa Deborah De Luca a castigat rapid cele mai ravnite scene de cluburi din lume., precum Germania, Franta, Elvetia, Belgia sau Rusia. Artista declara “ Traiesc pentru muzica, este ratiunea mea de a fi.”. Deborah De Luca se inspira mereu pentru creatiile ei muzicale din tot ce o inconjoara ca sunet, fie e vorba de taxiuri, hoteluri, televizor sau muzica marilor clasici. Astfel, aduce un suflu mereu nou pieselor ei, fuzionand cu influentele tech house si minimal.

 

Adrian Eftimie

Unul din cei mai buni DJ-i romani, desemnati atat de public cat si de Nights.ro, Adrian Eftimie a intrat oficial in lumea muzicala in ’94, atunci cand a devenit DJ si producator al primului radio independent din Romania. Hituri precum “No side effect”, “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” sau “Elevation” ii deschid calea catre cluburi si festivaluri precum: Ministry of Sound (Londra), Turnmills (Londra), Le Souk (New York), Buddha Bar (Sharm El Sheikh).

 

Luca M

Unul dintre cei mai prolifici producatori romani si unul dintre cei mai apreciati DJs din Romania,Luca M are un singur motto in creatiile sale muzicale: “ pur tech house!” Artistul declara: “Cand vezi oamenii ca se distreaza in club pe muzica ta, inseamna ca ti-ai atins scopul: acela de a face oamenii fericiti. E cel mai frumos sentiment si ma face mai puternic si mai ambitios in a gasi cai pentru a evolua in productie si DJing”. In prezent, il puteti asculta si in cadrul emisiunii sale la Vibe Fm.

 

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din Romania, piesele lor facand parte din repertoriul obisnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joris Voorn. In 2011, o noua poveste se infiripa pentru cei doi, reusind cu ajutorul lui Sean Jaydee, unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai acestui proiect, sa deschida propria casa de discuri, Get Funky Music, sub egida careia au semnat artisti de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo si multi altii. Impreuna cu Luca M, cei trei au reusit sa captiveze mii de ascultatori, prin numeroasele colaborari ce le-au adus renume in scena muzicii house de pretutindeni.

 

Bilete in avans: 25 lei
Biletul in avans garanteaza accesul la orice ora.
Bilete la intrare:
30 lei inainte de 12
40 lei dupa 12
Bilete VIP – 50 lei

www.bilete.ro

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 23:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Zi-mi cu ce te încalți vineri și poți câștiga una dintre cele 5 invitații duble. Ai timp să comentezi până joi, 25 septembrie, ora 12:00. Alege prietenul random.org. Baftă!

 

Update: Am avut șase participanți, din păcate doar cinci invitații duble. Ciprian, îmi pare rău, sorții n-au fost de partea ta, dar sper să ajungi, totuși, e un eveniment ce nu trebuie ratat. Câștigătorii sunt rugați să-și verifice mail-urile și să-mi răspundă până deseară, pentru a putea intra în posesia invitațiilor.

 

Acest articol are 8 comentarii

 1. klubbingman

  Astept articolul de dupa petrecere. Nu de alta, dar sambata vine la Timisoara si m-as cam duce.

 2. Vlad

  Cu o pereche de incaltaminte. 🙂

 3. Alex

  Hmm..probabil cu o pereche de vans

 4. Ciprian

  Cu cei mai comozi si „dansatori” tenesi !

 5. Alex C.

  Pai hai sa vedem cine are tenesii rupti de la ultimul ev. 😛

Lasă un răspuns