Mi-am făcut ochelari de vedere cu lentile de heliomate colorate (albastre)

Dacă tot a început soarele să fie mai îndrăzneț, odată cu venirea primăverii, mi-am tras ochelari noi pe nas. Am mai povestit pe blog despre lentilele heliomate (fotocromatice), iar acum am revenit cu un update de interes pentru surorile și frații ochelariști: mi-am făcut ochelari de vedere cu lentile colorate (albastre) și arată al naibii de bine.


După cum ziceam acum trei ani, am trecut peste reticența pe care o aveam în ceea ce privește lentilele heliomate/fotocromatice, nu sunt deloc bătrânești, așa cum credeam eu, ba chiar nu cred că voi mai folosi altfel de lentile de vedere pentru ai mei ochelari.

Iar dacă lentilele colorate de mai sus vă fac și vouă cu ochiul, le puteți cumpără din orice optică parteneră Essilor. Se numesc Transitions Style Colours, culorile disponibile fiind emerald, sapphire (ca ale mele), amethyst și amber.

Eu am ales un tip de ramă care mi se potrivește perfect și pe care o folosesc deja la o pereche de ochelari de acum doi ani, Tommy Hilfiger (TH 1527 807), de la Opticris Băneasa. Iar pozele de mai jos nu au niciun fel de filtru, sunt făcute în weekend, când au fost 20 de grade, iar lentilele erau deja închise 100%. Arată atât de mișto, încât dacă ai o ramă potrivită, nici nu zici că sunt ochelari de vedere, ci mai degrabă unii de soare.





Mai multe informații despre lentilele heliomate/fotocromatice Essilor Transitions™ Style Colours găsiți mai jos, dar și direct pe site-urile essilortransitions.ro și essilor.ro + un voucher de 100 de lei ce poate fi folosit în perioada 1 martie – 31 mai 2021, la achiziționarea de lentile Essilor Transitions™, în orice cabinet de optică partener Essilor de pe teritoriul României.



 

Acest articol are 3 comentarii

  1. Maria

    Wow.Arata supercool.Chiar par ochelari de soare si nu de vedere. Voi apela si eu la aceasta varianta pentru vara asta.Multumesc

Lasă un răspuns