Recomandare de ceva bun și ceva dulce: Brandless Baking

Dacă acum două săptămâni recomandam proiectul unui coleg actual (EduMatch, testul care te ajută să afli ce facultate ți s-ar potrivi), acum a venit momentul să recomand business-ul pasiune al unei foste colege: Brandless Baking.

Simona, omul din spate, spune că „Brandless Baking este un business ce s-a dezvoltat dintr-o pasiune pentru gătit și share-uit mâncarea cu cei de lângă ea. Totul a început acum patru ani, iar în ultimii doi activitatea a început să crească precum cozonacii.

Pe scurt, Brandless Baking te ajută să te sărbătorești unde dorești, acasă, la birou, chiar într-un eveniment privat. Trebuie doar să spui câte persoane îți vor fi alături, iar Simona se ocupă de gustări sărate și dulci, aduci doar ceva de băut și gata (adică fix cum am făcut eu de ziua mea, cu ajutorul Simonei). Colegii au zis că am ridicat ștacheta, deci nu-mi pare rău că m-am lăsat pe mâinile Brandless Baking, asta fără să fi testat sau gustat ceva înainte.

Iar pentru că recomandările prietenești sunt cele mai bune și cele mai folositoare, mai ales pentru micii antreprenori, dacă vreți să fiți diferiți, atunci când aduceți de ronțăit la birou de ziua voastră sau dacă vreți să oferiți ceva bun angajaților, gen Friday Sweet / Team Eating, v-o recomand pe Simona cu mâna pe burtă, Brandless Baking FTW!

Detalii, pe pagina de Facebook, iar dacă veți comanda/testa bunătățile Simonei, dați-mi și mie un semn, chiar sunt curios cum a fost experiența.

Aceasta a fost masa de ziua mea, iar mai jos am atașat alte fotografii cu bunătăți de la Brandless Baking. (quiche cu bacon & măsline / quiche cu feta & rosii / pate de ficat de pui cu busuioc, vin și merișoare / sărățele cu cimbru & parmezan / empanadas cu pesto & mozarella /// mini pavlova / brownie cu ciocolata neagra și whiskey / felii banana bread / muffins cu cacaco si whiskey / cheesecake cu lime și sos de fructe de pădure)





Lasă un răspuns