PODCAST – Am vorbit cu Mariciu despre Cum au ajuns doi copii săraci în Cancun (Podcast Nefiltrat Ep.9)

Știam despre Podcast Nefiltrat cu mult timp înainte de aparația lui, și chiar vorbisem cu Mariciu încă de atunci despre un episod în care să fiu invitat, însă nu stabilisem tema discuției. Între timp, mi-a picat fisa fix din cauza unor întrebări pe care le tot auzeam + le vedeam la vlog-urile lui Marian, și anume” “De unde ați avut voi bani, mă, să mergeți în SUA, Cancun și alte vacanțe?”.

 

Așa că într-o frumoasă seară de weekend, după ce am muncit împreună toată ziua la un proiect tare fain (pe care îl veți vedea curând), ne-am pus la un pahar de Cuba Libre / apă plată și am vorbit o oră juma’ despre cum ne-am descurcat cu banii și cât/cum am muncit, pornind din copilărie, trecând prin liceu, facultate, și ajungând la ziua de azi.

Nu este despre o rețetă a succesului, ci mai mult o realitate pe care poate mulți nu o înțeleg, așa că ne-am destăinuit povestiri pe care probabil niciunul dintre noi nu le-a mai rostit vreodată public.

Dați un play în căști și lăsați un comentariu cu o părere despre cum și ce am vorbit, chiar am aprecia asta.

 

 

Poți să asculți podcastul și aici:

Acest articol are 3 comentarii

  1. Dana

    Mi-a placut podcast-ul, multumesc pentru postare.

  2. Butuc Marius

    un mare THUMBS UP pentru felul in care v-ati povesti evolutiile, dar si pentru naturalete si sfaturi ce prind bine indiferent ca ai 15,20 sau 30 de ani 🙂 Bravos baieti!

Lasă un răspuns