Un singur parfum

Dacă ar fi să alegi un singur parfum, cel mai cel, pe care l-ai prefera? Știu, e greu, de-a lungul timpului poate ai avut mereu câte unul preferat care s-a tot schimbat, dar te rog să scrii în comentarii un Top 3 sau un Top 5 și apoi alege unul singur dintre ele.

Încep eu: în trecut aș fi ales Kenzo – Kenzo Homme sau Christian Dior – Fahrenheit, dar acum rămân cu acest Top 5: Issey Miyake – L’Eau d’Issey Pour Homme, Tom Ford – Oud Wood, Dior – Sauvage, ChanelAllure Homme și Burberry – Mr. Burberry, și aleg Issey Miyake – L’Eau d’Issey Pour Homme. E cam greu, știu, dar trebuie să faci și tu o alegere, așa că hai, fă-ți curaj și triază agresiv. UPDATE 12 martie 2019, am un nou loc 1: Sospiro – Diapason, CSF, detalii aici. UPDATE 9 mai 2022, am un alt nou loc 1: Le Labo – Thé Noir 29, CSF, detalii aici.

De obicei folosesc câte un parfum diferit în fiecare zi, în funcție de starea din fiecare dimineață, de cum mă simt, de temperatura de afară, de locurile în care trebuie să ajung în ziua respectivă, de ora la care voi ajunge acasă, ca să știu dacă folosesc un parfum mai ușor sau unul mai greu și tot așa.

Cunosc persoane care folosesc același parfum de ani buni, chiar le invidiez că se pot regăsi și pot fi și identificate, remarcate după aceeași mireasmă, zi de zi, dar eu nu pot fi așa, mereu testez câte unul nou și îmi completez colecția cu câteva în fiecare an. Multe dintre cele noi îmi plac pe moment, pe altele le folosesc destul de des în prima lună de la achiziție, iar unele rămân nebăgate în seamă timp îndelungat, așa am ajuns să dețin parfumuri cu o vechime de 4-5 ani (nerecomandat, știu)… mă rog, ideea era că rar găsesc un parfum care să-mi dea topul peste cap și să se suie pe podiumul preferințelor. Așa că, domnilor, chiar sunt curios să văd ce parfum ar trebui să încerc, dar pe care (probabil) nu l-am testat niciodată. Iar doamnelor, faceți și voi un bine pentru cititoare, procedând la fel.

LATER EDIT: Mai multe comentarii găsiți la postările de pe Facebook, pe pagină, dar și mai multe pe profil.

Acest articol are 9 comentarii

  1. Marius

    CK-One
    Davidoff-Hot Water

  2. Andrei

    Imi plac mai multe. Dior Homme, L’Homme Ideal de la Guerlain, Diamonds de la Emporio, Men in Black de la Bvlgari. Dar preferatul meu ramane Acqua di Gio de la Armani.

  3. Ioana Radu

    • Givenchy Ange ou Demon Le Secret (din 2009, de cand a fost lansat, n-am gasit niciun alt parfum care sa-mi placa la fel de mult)
    • Victoria’s Secret Bombshell
    • Paco Rabanne Olympea Aqua
    • Carven L’Absolu
    • Armani Acqua di Gioia

  4. Metallicat

    All time best: Lancôme – La nuit tresor – my signature perfume, este remarcat de toată lumea (am fost inclusiv oprită de stradă în repetate rânduri pt a fi întrebată ce parfum port);
    Montale – Chocolate Greedy;
    Suspiro – Erba Gold;
    Marc Jacobs – Decandence;
    Armani – Sun di Gioia.

  5. Bogdan Tache

    Issey Miyake – L’Eau d’Issey Pour Homme, Tom Ford – for Men, Guerlain L’Instant de Guerlain Pour Homme, Bvlgari AQVA Amara, Guerlain – Heritage.

    Dintre ele as alege Issey Miyake – L’Eau d’Issey Pour Homme cu care ma dau de niste ani si care e semnatura personala.

Lasă un răspuns