Idee mișto de cadou: curea personalizată

Nu e primul astfel de articol, în care promovez afacerile unor amici care îmi cer ajutorul, mai ales când produsele sunt faine. Și chiar s-a potrivit la fix, nu de alta, dar în ultima perioadă mi-am cumpărat numai curele din piele, deși acum câțiva ani aveam și multe textile, colorate, cu model, mai sport așa. Pe scurt, BELT Concept este un produs românesc, unicat, o curea care se prinde și se fixează cu ajutorul forței de frecare, deci nu are găuri. Iar cum cureaua poate fi personalizată, mai exact catarama ei, cu inițiale, model la alegere, logo și altele, e o idee de cadou fix pentru momentul în care nu mai știi ce să-i cumperi, căci are de toate. Sau pentru cadouri business, de ce nu?


Pe scurt, curelele de la BELT Concept sunt textile, cu catarame interschimbabile și personalizabile. Cataramele pot fi metalice sau cu și lemn aplicat, pe care pot fi gravate inițiale, logo-uri, de fapt orice imagine dorești (vezi mai jos două modele Bunesiene, pe care le-am personalizat).

Poți alege una dintre cele șapte culori ale curelei textile, tot șapte culori fiind disponibile și pentru cataramă, iar dacă dorești și lemn, ai încă șapte variante de tip de lemn ce poate fi aplicat pe cataramă.

Prețurile sunt chiar decente:

Dimensiunile curelelor sunt de la XS la XXXL, iar dacă îți fac și ție cu ochiul, aruncă o privire aici, dar și mai jos, unde te rog doar să ignori pata de pe cutie, am scăpat eu niște spirt :)). Am ales personalizarea curelei mele cu inițialele numelui meu, varianta prescurtată fancy (hehe), adică BNSQ, iar Diana a ales un logo al unuia dintre artiștii ei preferați, Machine Gun Kelly, pentru care am și fost la un festival, în Londra, unde din păcate n-a mai ajuns, dar poate vine în 2022 la Electric Castle, nu de alta, dar în 2020 era confirmat în line-up… adică să aibă soția unde purta cureaua cu mândrie. 😀


Lasă un răspuns