UNTOLD 2022 – programul pe zile și pe ore și tot ce trebuie să știi înainte de festival

Hei, hei, festivalierii mei, numai mâine nu-i poimâine și începe cea de-a șaptea ediție de UNTOLD Festival. În speranța că v-ați găsit cazare ok și nu ați luat țepe de la Booking sau alți pseudo-afaceriști (mai sunt ceva cazări disponibile pe site-ul Untold), că v-ați făcut check-in din timp, ne vedem în Parcul Central din Cluj-Napoca, între 4 și 7 august 2022. Vă las mai jos programul pe zile și pe ore și tot ce trebuie să știți înainte de festival. Party on!


Programul pe zile, ore, scene










Și înainte a a vă lasa multe informații stufoase, dar importante, poate vă lasă buzunarul să stați la hotel fix lângă stadion – Radisson Blu, hotelul nou deschis lângă stadion are ceva special (pe lângă preț) – video Untold Theme Hotel 2022, aici, booking aici.


Sistem de plată, check-in și acces la UNTOLD 2022

UNTOLD, cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai mari din întreaga lume, își deschide porțile în 7 zile. Organizatorii dezvăluie detalii despre accesul în festival și sistemul de plată și le recomandă fanilor să aleagă opțiunile de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de acces mai rapid în tărâmul magic UNTOLD. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la fața locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Festivalul UNTOLD are loc între 4 și 7 august.

Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii își pot crea propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația UNTOLD.

Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces și actul de identitate, și documentul care atestă acordul părinților. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro.pdf (untold.com), iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un părinte și să dețină un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival.

PROGRAM PRE-FESTIVAL PENTRU RIDICAREA BRĂȚĂRILOR

Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access și VIP și au făcut Check-in-ul online își pot ridica în avans brățările de festival după cum urmează:

· Iulius Mall Cluj-Napoca: 30.07.2022 – 01.08.2022 (de sâmbătă până luni), între orele 10:00 – 20:00.

· Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 2.08.200 – 3.08.2022 (de marți până miercuri), între orele 14:00 – 22:00. Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brățărilor este între orele 14:00 – 05:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Sistemul de plată de la UNTOLD este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania și, la fel ca în 2019 și 2021, este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai multă siguranță și facilitate participanților. Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în cele 4 zile și 4 nopți de distracție.

Și în acest an, brățara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a se mișca mai rapid, organizatorii recomandă opțiunea de Top-up online.

Cei care și-au pus bani pe brățară în festival și nu i-au cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 12 august, ora 23:59.

În acest an, spațiile de depozitare pentru participanți vor fi poziționate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să își rezerve un dulăpior pentru o zi sau pentru întreaga perioadă a festivalului.

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Festivalul UNTOLD își deschide porțile joi, 4 august, la ora 14:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în tărâmul magic se face între 14:00 și 05:00


CEA MAI MARE ȘI MAI IMPRESIONANTĂ SCENĂ DIN ROMÂNIA, TEMPLE OF LUNA, E GATA SĂ ÎȘI PRIMEASCĂ FANII *** PESTE 15.000 OAMENI DIN PESTE 20 DE ȚĂRI CONSTRUIESC LUMI DE POVESTE PENTRU UNUL DINTRE CELE MAI MARI FESTIVALURI DIN LUME

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, se pregătesc să deschidă porțile tărâmului magic joi, 4 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, peste 200 de artiști naționali și internaționali de renume și zeci de mii de fani vor trăi emoția și bucuria revederii la festivalul UNTOLD. Peste 15.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc acum lumi și decoruri poveste pe stadionul Cluj Arena și împrejurimi. Vor fi scene impresionante și music spots speciale, peste 70 de vendori cu mâncare și băuturi, un fashion corner denumit Designers’ Nest, zeci de activări ale partenerilor, personaje magice, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați.

Tema UNTOLD 2022 este ,,Temple of Lúna” și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și pe mainstage. Vrăjitorul, ocrotitorul festivalului, are nevoie de ajutor să salveze întreaga lume. 5 ordine (Order of the Griffin, Order of the Owl, Order of the Dragonfly, Order of the Stag și Order of the Firefly) au 5 artefacte care îl vor ajuta pe Vrăjitor în misiunea sa. Acesta va trebui să treacă prin 5 provocări pentru a obține tot ajutorul de care are nevoie.

​​          Fiecare ordin reprezintă o serie de valori, cu care se pot identifica fanii festivalului: Order of the Griffin pentru cei care sunt într-o continuă experimentare și deschidere spre nou, Order of the Owl pentru cei care în primul rând sunt axați pe cunoaștere și dobândirea de înțelepciune, Order of the Dragonfly pentru cei care caută să-și trăiască viața la potențialul maxim, Order of the Stag pentru cei care caută conexiuni umane diverse, cu însemnătate, și Order of the Firefly, pentru cei care își găsesc fericirea când sunt înconjurați de persoanele dragi.

Mai multe informații despre conceptul creativ UNTOLD 2022 sunt disponibile pe https://untold.com/temple-of-luna. Toate detaliile vor fi dezvăluite în timpul festivalului, între 4 și 7 august.

Povestea din fiecare an este transpusă pe scena principală, unde luminile, decorul și conținutul video sunt principalele unelte de storytelling pentru a aduce oamenii în atmosfera magică UNTOLD. Producția festivalului este una impresionantă, cu peste 1.000 de tone de materiale, aduse de peste 500 de TIR-uri, pentru toate montajele, de la scene, decoruri, la căsuțe pentru mâncare și băuturi, containere pentru bilete, credit points, activări și activități.

Partea de producție este completată de componenta artistică, plină de momente speciale: ceremonia de deschidere va fi condusă de Claptone, ce va fi înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat cu peste 10.000 de măști distribuite în public.

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente vor avea un performance ce îmbină tradiția românească cu beat-urile electro, Damian & Brothers vor avea un spectacol cu muzică de petrecere și forța stilului EDM, trupa de dans ucraineană Light Balance va avea un moment fascinant cu lumini și coregrafie. Ceremonia de închidere va fi realizată alături de Lost Frequencies și un show de artificii și lasere ce vor umple cerul, iar festivalul va fi închis la mainstage luni dimineață de Tujamo.

Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, ATB, Bassjackers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G Eazy, Hardwell, Inna, J Balvin, Kungs, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici sunt cei mai așteptați artiști pe scena principală UNTOLD. 

Scena principală va avea peste 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 400 de tone, iar acoperișul are o deschidere de 24 de metri. Peste 900 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele și nopțile de festival. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Specialiști de top în producție lucrează la ridicarea tuturor scenelor. Chris este Production Manager pentru mainstage-ul UNTOLD și are o experiență de 24 de ani în domeniu. Lucrează cu cele mai mari evenimente și festivaluri din întreaga lume și timp de 17 ani a fost în turnee cu Metallica, Rammstein, Britney Spears, Madonna și Rihanna. Thiago este unul dintre oamenii săi de bază, cu o experiență pe măsură – Production Manager pentru Tiesto, Stage Manager la Expo Dubai și multe alte evenimente și festivaluri din lume.

Scenele secundare sunt, ca în fiecare an, cu propria tematică și artiști deosebiți din România și din străinătate.

Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă la care decorul este în continuă schimbare datorită proiecției de video-mapping. Scenografia este formată din obiecte de astronomie, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.

Amelie Lens, Afnisa Letyago, Ann Clue, Boris Brejcha, Coeus, Djeff, Fehrplay Closing Show, Jamie Jones B2B Loco Dice, Kevin De Vries, Maceo Plex, Mahony, Marcel Fengler, Mathame, Paco Osuna, Raresh, Reinier Zonneveld (Live), Richie Hawtin, Stephan Bodzin Live și Tale Of Us sunt artiștii care îi vor transpune pe fani în lumi noi din întregul universul.

Scena Alchemy este întruchiparea unui laborator de alchimie cu line-up de muzică rap, trap, hip-hop, drum & bass. AlbertNbn, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache, Azteca, Borgore, Connect-R & Johny Romano, Culese din Cartier, Deliric x Silent Strike with Muse Orchestra, DJ Shiver, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, Grasu XXL & Guess Who, Ian, Killa Fonic, L’Entourloop with N’Zeng, Macanache, Malaa, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Netsky, Noisia (DJ Set), Paraziții, Rava, Sub Focus B2B Wilkinson Ft. ID & AD-Apt, Yny Sebi, Zo, Șuie Paparude se numără printre alchimiștii care vor face magie în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Scena Time este o metaforă pentru mașina timpului, executată într-un stil steampunk. Decorul este plin de ceasuri, mașinării ale timpului, clepsidre și hărți astrale. La această scenă, fanii vor fi ghidați în călătorii muzicale unice de Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Anna Tur, Fehrplay Closing Show, Jack Orange B2B Will Johnston, Kasia, Korolova, Kristian Nairn, Marius Onuc B2B Just 2, Noel Holler B2B Toby Romeo, Simina Grigoriu și mulți alții.

Scena Daydreaming reprezintă 3 portaluri din decor floral, completate cu ecrane LED ce îi transpun pe vizitatori într-o lume florală asemenea grădinii Edenului. Muzica house, deep house și tribal house completează atmosfera muzicală. Armen Miran & Hraach, Audiofly, Bross, Caleesi & Sarah Kreis, Damian Lazarus, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Woodnote), Djeff, Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Bloqmvist, Marwan, Nico Stojan, Paax (Tulum) și Sebastien Leger Modular Live Show sunt câțiva dintre artiștii care vor fascina publicul scenei Day Dreaming.

Scena Retro Fantesia și scena Tram vor găzdui, la rândul lor, show-uri speciale.


MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN PERIOADA UNTOLD 2022

Mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță în toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, la cea de-a șaptea ediție UNTOLD. În festival vor fi și aproximativ 700 de agenți de securitate privată.

De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate 2 spitale mobile și 4 puncte de prim-ajutor. Autoritățile vor veni și cu echipaje canine pentru patrulare și pentru detectare de substanțe interzise și explozibili. Toate măsurile de siguranță au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au participat reprezentanții UNTOLD, alături de reprezentanți ai autorităților locale și naționale.

În acest fel, perimetrul festivalului UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din România.

Organizatorii UNTOLD reamintesc că obiectele interzise în festival sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Pentru zona de securitate și supraveghere video, Konica Minolta România este partener UNTOLD 2022. Compania deține în portofoliu sisteme de supraveghere video profesionale și soluții de analiză video avansată cu Inteligență Artificială. Una dintre aplicațiile de analiză video, People Counting, cu capacitate de detectare a numărului de persoane la intrări, ieșiri sau în spațiile aglomerate, va fi utilizată pe toată durata evenimentului.

Totodată, pentru organizarea festivalului, Konica Minolta va pune la dispoziție echipamente multifuncționale și soluții optimizate de printare.

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ÎN CLUJ-NAPOCA ÎN PERIOADA FESTIVALULUI UNTOLD

În perioada festivalului UNTOLD, în Cluj-Napoca sunt restricții de circulație după cum urmează:

• circulația rutieră este închisă pe Aleea Stadion în perioada 26 iulie – 15 august 2022, în intervalul orar 23:30 – 04:30;

• circulația rutieră este închisă pe Aleea Stadion din 10 august, ora 04:30, până pe 12 august, la 04:30 (când situația o impune);

• circulația rutieră este închisă pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la Pod Napoca din 2 august, ora 00:00, până pe 10 august, ora 04:30;

• circulația rutieră este închisă pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. George Coșbuc de pe 10 august, ora 04:30, până pe 15 august, la ora 04:30, când situația o impune (cu excepția CTP);

• circulația rutieră este închisă pe Splaiul Independenţei de la podul Garibaldi până la intersecţia cu str. George Coșbuc de pe 15 august, ora 23:30, până pe 16 august, ora 04:30;

• circulația rutieră este închisă pe strada George Coşbuc de la Splaiul Independenţei până la intersecţia cu str. Cardinal Iuliu Hossu de pe 2 august, ora 00:00, până pe 10 august, ora 04:30;

• circulația rutieră este închisă pe strada George Coşbuc sensul de mers spre Splaiul Independenței de la intersecția cu str. Cardinal Iuliu Hossu până la intersectia cu Splaiul Independenței de pe 10 august, ora 04:30, până pe 12 august, ora 04:30 (când situația o impune), cu excepția CTP;

• circulația rutieră este închisă pe strada George Coşbuc sensul de mers spre Splaiul Independenței, de la intersecția cu Aleea Stadion până la intersecția cu Splaiul Independenței, de pe 12 august, ora 04:30, până pe 15 august, ora 04:30, cu excepția CTP;

• circulația rutieră este închisă pe strada George Coşbuc sensul de mers spre Splaiul Independenței, de la intersecția cu Aleea Stadion până la intersecția cu Splaiul Independenței de pe 15 august, ora 23:30, până pe 16 august, ora 04:30;

Traficul rutier va fi deschis pe Splaiul Independenței pe sensul de mers spre str. George Barițiu de la pod Napoca de pe 2 august, ora 00:00, până pe 10 august 2022, ora 07:00.

Pentru siguranţa participanţilor şi buna desfăşurare a festivalului UNTOLD, autoritățile locale interzic accesul pietonilor în zona Sălii Polivalente, a stadionului Cluj Arena și în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, perimetrul restricţionării accesului fiind Aleea Stadion, str. George Coşbuc, de la intersecție cu str. Cardinal Iuliu Hossu până la intersecție cu Splaiul Independenței, str. Cardinal Iuliu Hossu, Splaiul Independenţei, de la Pod Garibaldi până la Pod Napoca, str. Cişmigiu şi str. Arany Janos de la numărul 17 până la numărul 21, de pe 2 august, ora 00:00, până pe 10 august, ora 7:00.

Vor fi poziționați separatori de benzi de circulaţie din beton (parapeți), perpendicular pe benzile de circulație, în zonele care pot constitui riscuri (intersectia str. Cardinal Iuliu Hossu cu str. G. Coşbuc, Splaiul Independenţei la intrarea dinspre Podul Garibaldi, pe Splaiul Independenţei la limita de nord a Parcului Central „Simion Bărnuţiu” în dreptul Podului Napoca).

De asemenea, piața volantă din spatele stadionului Cluj Arena va fi închisă pe 2, 6 și 9 august. Producătorii vor reveni de pe 13 august, între 07:00 – 16:00.

Programul pentru ridicarea brățărilor de festival este următorul:

2-3 August, 14:00 – 22:00: Parcul Central (Opera Maghiară), pentru cei care au abonamente General Access, VIP și Day 1 Passes.

4-7 August, 14:00 – 05:00: Parcul Central (Opera Maghiară), pentru toate tipurile de bilete și abonamente.

În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în tărâmul magic se face între 14:00 și 05:00.


CEREMONIA DE DESCHIDERE A FESTIVALULUI UNTOLD VA MARCA O PREMIERĂ PENTRU ROMÂNIA – CLAPTONE, ARTISTUL LEGENDAR CU MASCĂ, PREZINTĂ UN SHOW UNIC, JOI, 4 AUGUST, DE LA 21:00, PE MAINSTAGE

PERSONAJE FANTASTICE, DESPRINSE DINTR-O LUME MAGICĂ, NIMFE, DRAGONI, ACROBAȚI INTERNAȚIONALI, ANIMATORI ȘI DANSATORI COMPLETEAZĂ UNIVERSUL UNTOLD. BUN VENIT LA CEA DE-A ȘAPTEA EDIȚIE A UNUIA DINTRE CELE MAI MARI FESTIVALURI DIN LUME!

Universul magic UNTOLD își deschide porțile pentru cel de-al șaptelea capitol, între 4 și 7 august, cu o ceremonie oficială de deschidere pe Cluj-Arena care va marca o premieră pentru România: un show unic al germanului Claptone. Artistul va fi înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat, și mii de măști vor fi oferite fanilor.

O experiență exclusivistă, în care fanii sunt invitați să combine realul cu imaginarul și să intre într-un nou univers. ,,Temple of Lúna” este tema UNTOLD 2022 și va fi prezentată pe mainstage, prin decorul special, luminile fascinante, conținutul video și momente unice.

Ceremonia de deschidere este prezentată de STEP APP, unul dintre partenerii festivalului.

Participanții UNTOLD vor fi așteptați de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansatori veniți din România, Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade și spectacole cu foc sau leduri și multe alte surprize.

Un uriaș tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătrați, în care acrobații pe picioroange, care poartă costume desprinse parcă dintr-o altă lume, vor aduce Luna mai aproape de Pământ și vor fi ajutoarele Vrăjitorului, ocrotitorul festivalului. Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franța), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) și Red Priestesses (Marea Britanie) vor defila în cele 4 zile și 4 nopți de magie.

Organizatorii UNTOLD au pregătit și o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, o replică reală a unui celebru lanț de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiențe VR, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (România), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, serviciu de food delivery direct în festival, pentru a nu rata niciunul dintre artiștii favoriți, totul este pregătit pentru a transforma zilele de festival în momente memorabile.

MAȘINA DE CURSE RED BULL RACING AJUNGE LA UNTOLD

Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare în carusel, iar fanii pot vedea pe Aleea Stadionului monopostul Red Bull Racing cu mașina de racing și pot da o tură în simulator.

Un tonomat în care fanii descoperă premii cool, experiențe, meet & greets sau un backstage tour sunt la o încărcare distanță prin cardul Visa, iar cei îndrăgostiți de festival pot dormi direct în Tinny Houses amplasate pe tărâmul magic al festivalului, de Mobexpert.

Arta modernă întâlnește tehnologia blockchain pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, cu un moment care oferă mixul perfect între un producător talentat, una dintre cele mai cunoscute artiste din cultura mainstream și folclorul vibrant românesc. Pe 4 august, Strămoși, prima serie românească NFT, prezintă pe Cluj-Arena: David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu.

Aflat în premieră la UNTOLD, brand-ul ceh Kozel lansează o invitație pentru participanții la festival, un moment live pe mainstage cu band-ul Damian & Brothers.

Pădurea din Parcul Central va fi teritoriul acrobațiilor și a spectacolelor la înălțime. Jongleriile cu foc și leduri colorate sunt la rândul lor de nelipsit. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni, cu adevărați magicieni ai focului, va face show-uri live combinate cu o serie de coregrafii impresionante și va colora întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri.

Fanii se vor încărca cu energie bună alături de echipa de cheerleading Knights of Transyvania CCS Cluj-Napoca.

Pe data de 4 august toți artiștii și acrobații vor face o paradă veselă și plină de culoare în tot perimetrul festivalului UNTOLD până la mainstage.

Toate aceste experiențe pot fi admirate de sus, din roata fantastică înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă impresionantă asupra universului UNTOLD, precum și asupra orașului Cluj-Napoca. Fanii pot trăi momente speciale și în caruselul veseliei și al copilăriei.

DESIGNERS’ NEST, FASHION CORNER CU DESIGNERI ROM NI

Și în acest an, cei mai apreciați designer români își dau întâlnire la festivalul UNTOLD. La Designers’ Nest, fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii realizate de peste 30 de designeri români.

În zona de fashion, fanii festivalului pot afla ce le prezic astrele de la binecunoscutul Mercur Retrograd, dar pot afla și secretele unei poze de instagram de la unul dintre cei mai renumiți fotografi de la noi, The Storyalist.

La cornerul RetroFuture, Alina Ceușan își asteaptă fanii vineri și sâmbătă.

Tot în Designers’ Nest, fanii festivalului pot găsi, în premieră, colecția specială UNTAMED creată de echipa UNTOLD.

Organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, make-up și tatuaje temporare. Participanții au astfel ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival.

ROMANIA ALL INCLUSIVE REVINE

Campania ,,Romania all Inclusive”, marca UNTOLD, revine cu peste 50 de destinații și experiențe care te ajută să descoperi farmecul autentic românesc. Astfel, în perioada 4 august – 30 septembrie, persoanele care își doresc o vacanță la noi în țară pot intra pe platforma untold.com/rai pentru a-și alege destinația. Din acest an, partener principal al campaniei România all Inclusive este Extasy, singura aplicație din România dedicată experiențelor. Utilizatorii care rezervă o vacanță pe site-ul UNTOLD pot beneficia de un bonus de 50 de lei în aplicația Extasy.

UNTOLD va fi cel mai sigur loc public din România. UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului și susține siguranța tuturor participanților la eveniment, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin doar de experiențele de festival, fără nicio grijă.

Ceremonia de închidere pe mainstage va fi realizată de Lost Frequencies, duminică, 7 august. DJ-ul și producătorul belgian va avea un show special însoțit de artificii și lasere ce vor umple cerul. Scena principală va fi închisă luni dimineață de Tujamo. Cei care vor dori să continue petrecerea se pot muta la scena Galaxy, unde Fehrplay va închide festivalul cu un show special, cu producții video din metaverse. Acest moment este prezentat de STEP APP.

Lasă un răspuns