19 Flares 19 Flares ×

Si, amiguito, weekend-ul trecut m-a prins pe lac, deși nu nu sunt o rățușcă ce face mac-mac. Dopos dos beritos con tequila, am urcat pe barcă și dus am fost pe lacul Snagov (Dolce Vita Snagov fiindu-ne gazdă). A cam fost una dintre cele mai faine experiențe din vara aceasta, dar nebuniile de pe apă încă nu s-au terminat, așa că stați pe-aproape!

Sâmbătă dimineața, microbuzele Desperados au făcut du-te-vino între București și Snagov pentru a aduce zecile de petrecăreți la marea bericeală. Și treaba a început cam așa:

 

Apoi colegii Mariciu și Alex Negrea s-au îmbarcat și îmbrăcat special pentru wakeboarding, în timp ce eu, Cismaru și Andra i-am urmărit ca-n filme:

 

Pentru cei care au făcut wakeboarding, am păstrat berile la rece, nu de alta, dar consumul responsabil primează, iar Desperados are cădere mai bună după câteva trânte de pe placă. Wakeboarding-ul nu-i greu deloc, mai ales după primele două încercări. Asta nu se putea spune despre Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru, Ciprian Trifan, unii dintre ce mai buni rideri de wakeboard care alunecau pe apă ca berea după bere, care e plăcere.

 

O chestie nebună de tot, pe care aș vrea s-o încerc cândva,  e flyboarding-ul. Îmi voi lua tricoul cu Superman, voi ridica mâna dreaptă cu pumnul strâns și voi zbura!

 

 

Și, ca o concluzie, m-am bronzat cu pletele în vânt like a DesperaBoss și de abia aștept următoarea nebunie powered by Desperados. Tot cu apă, tot cu sporturi atipice, tot cu oameni nebuni de buni! Hai noroc, ne reauzim, deoarece campania Desperados, din care fac parte și eu, mai are multe suprize pentru vara aceasta!

Mai multe poze de la Desperados Wild Wake Party, aici. (În curând și un video fain de tot!)


Dă un like și-un share, mon cher!

4 Responses to “Desperados dopos sports aquaticos?”

 1. Marin says:

  aricolul asta nu ar trebui sa fie marcat cu P de la publicitate?

  0

  0
 2. Marin says:

  de obicei se pune un (P) in titlu. nimeni nu citeste categoria articolului

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Petrecem 24 de ore în Vama Veche la Desperados Wild Kite - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] ce în iunie am petrecut o zi întreagă pe ponton, în Snagov (1, 2), acum a venit timpul să…
 2. Desperados Wild Dirt Party la Brașov - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] cu mașini off-road, vine Desperados și o pune de o nouă petrecere atipică! După ce am petrecut pe lac…
 3. Kumfu la #EnduroWildDirt si #PartyEndurance - bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu | bunescu.ro | un blog de Ionut Bunescu - […] concluzie, frumos la Brașov, chiar mi-era dor! Iar după ce am petrecut, alături de Desperados, pe lac, pe plajă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *