Ochelariștii și ramele lor

Dacă despre cele mai bune lentile am discutat aici, acum un an, acum vă fac o recomandare de magazin online de unde vă puteți lua rame de ochelari mai ieftine decât în orice optică din România. Și pentru că știu că trebuie precizat, nu, nu este un articol publicitar, ci doar sunt eu băiat simpatic și împărtășesc cu voi locul de unde îmi iau eu rame.

Deși am fost sceptic până să comand, am aruncat o privire pe recenziile de pe Trust-Pilot, unde aproape toată lumea este foarte mulțumită – nota 9,4 din 10 (116 recenzii). Așa că am comandat, dar cu plata ramburs, ca să văd eu coletul în mâna mea, adus de DHL, apoi să plătesc (deci nu eram 100% convins că va fi bine).

Dacă alegi ramburs, mai plătești 20 de lei, cam așa, iar la plata cu cardul, livrarea este gratuită – date valabile acum un an.

Mi-am comandat o ramă Ray Ban pe care am plătit 400 de lei (acum văd că e 442), în timp ce la Optinova era 680 de lei, și nici nu o aveau pe stoc, să o probezi, ci tot online făceai comanda.

Prin urmare, dragi frați ochelariști, vă recomand cu drag www.edel-optics.ro – e varianta tradusă (stângaci) în română a site-ului mare, dot com. Au zeci de domenii, pentru mai multe țări, iar coletele vin din Germania.

Cu plăcere, aragaz cu patru ochi!

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns