Lentile de vedere cu mai puține reflexii

Sunt miop de la 8 ani, adică de vreo 25 de ani, dar dacă treci des pe aici, pe blog, știi asta deja. Așa, acum să mă laud puțin, căci sunt unul dintre primii posesori ai unor noi lentile, unele VIP, dacă le-aș putea zice așa, pentru că ceea ce fac lentilele acestea le oferă un anumit statut.

De vreo două săptămâni testez noile lentile Essilor Crizal Sapphire UV. Crizal este un tip de lentilă des întâlnită în gama Essilor, nu de alta, dar în fiecare secundă se mai vinde o pereche de ochelari cu lentile Crizal (studiu din 2017, SUA). Însă noul tratament Sapphire UV este top of the top, fiind cele mai transparente lentile Essilor Crizal cu antireflex.

Essilor Crizal Sapphire UV oferă o claritate mai bună a vederii, înlăturând reflexiile supărătoare, indifierent de unde ar veni acestea, protecția fiind una 360°. La baza performanțelor stă Multi-Angular Technology™, care captează interferențele luminoase, pentru a putea oferi o vedere mai pură, imagini mai vii și un aspect mai plăcut. În plus, lentilele beneficiază și de o protecție UV cu E-SPF 35.

Ca să concluzionăm, pe scurt, să fie clar pentru toată lumea: Crizal Sapphire UV sunt niște lentile noi de la Essilor, care reduc mult reflexiile, pentru o vedere mai bună, mai clară și un aspect mai plăcut.

La ce sunt bune aceste noi lentile Essilor Crizal Sapphire? Păi te ajută la selfie-uri, la fotografii, la filmări, dacă vorbim de partea estetică. Iar claritatea și transparența lentilei te ajută să nu fii distras de reflexii supărătoare, astfel încât să rămâi focusat pe treabă.

În colajul de mai jos port două perechi de ochelari cu lentile Essilor, în stânga am lentile Crizal Forte UV (despre care am mai scris aici), care au niște reflexii dungate în verdele antireflexului, iar în dreapta sunt noile lentile Crizal Sapphire UV, fără reflexii.

Ah, lentilele Sapphire pot avea și Transitions (material fotocromatic, heliomat, cum vrei să-i spui), astfel încât la soare, în spații deschise, lentilele se vor colora (ale mele în gri închis, dar dacă vă face cu ochiul *wink-wink* una dintre noile culori disponibile pe lentilele Transitions (chiar și de tip oglindă), zic să vă grăbiți și să prindeți voucher-ul de reducere de 100 de lei, ce poate fi utilizat în toate opticile partenere Essilor. Detalii aici.

Lasă un răspuns