Rita Gilligan, ospătărița care lucrează din prima zi, în primul Hard Rock Cafe din lume, în Londra, de peste 48 de ani #FoarteTareFrate

Nu degeaba suntem, eu și Diana, mari fani Hard Rock Cafe, nu degeaba am bifat 10 restaurante din 10 orașe diferite din lume, urmând să ajungem în cel de-al 11-lea, în Londra, unde sperăm să o întâlnim pe Rita Gilligan MBE, simpatica doamnă care este ospătăriță încă din prima zi, în primul Hard Rock Cafe din lume (Londra, 14 iunie, 1971). E un lanț de restaurante de poveste, cu oameni minunați, care te fac să zâmbești mereu și să revii de fiecare dată.

 

Experiența din Hard Rock Cafe e de neimitat, neegalat, iar BBC a făcut și un clip cu Rita Gilligan MBE care, după mai bine de 48 de ani, vorbește despre cariera în cadrul celui mai vechi restaurant HRC, despre cum i-a servit pe Sir Elton John, Eric Clapton, The Beatles și Freddie Mercury.

Ah, burgerul cu foiță de aur (pe care îl vedeți în clip) este acum în noul meniu, așa că dați o fugă dacă nu l-ați savurat deja. Rock on!

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns