Probabil cel mai bun desert din București

Pe lângă Hot Fudge Brownie de la Hard Rock Cafe, am adăugat un nou desert pe lista preferatelor din București: Choux, mai exact Love You Choux by Livrez Fericire (sub semnătura Andreei Moldovan, o știți din primul sezon de Master Chef România “panică, panică, panică” sau ca soția simpaticului DJ Optick).

Frățioare, e nebunie-n farfurie, curcubeu pe cerul gurii și tot ce v-ați putea dori de la un desert. Un Choux este un aluat de patiserie ușor, în care regăsești zeci de creme fine, la alegere (ciocolată cu lapte, fructul pasiunii & caramel, Baileys, cafea, triplu intens ciocolată, lămâie bezea, praline cicolată albă cu vanilie și fructe roșii, cicolată cu vanilie și banane flambate, fistic, vanilie, cicolată ganache alb cu vișine, caramel sărat și altele).

Costă 18 lei bucata, iar una îți este suficientă, cel mai bine e să iei mai multe și să le împarți cu cei dragi. În fotografii par mai mici decât sunt în realitate, dar vă rog eu să treceți peste pragul psihogic al prețului și să dați o tură pe Calea Victoriei 136 (București) sau să comandați direct din laboratorul care Livre(a)z(ă) Fericire. Îmi mulțumiți apoi. Cu plăcere.

 

 

 

 

Livrez Fericire: Facebook, Instagram, Love You Choux (FB place)

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns