Ghid bunescian de vânat reduceri

Dacă tot s-a dus perioada cea mai grea pentru portofel și card, cea din jurul sărbătorilor de iarnă, zic să ne bucurăm puțin de reducerile de la început de an. Singura problemă e că din cauza frigului, mai toți oamenii sunt în magazinele din mall-uri și n-ai loc de ei să-ți faci cumpărăturile liniștit, așa că de cele mai multe ori ajungi să îți liniștești nervii cu un bucket de la KFC și apoi să pleci acasă.

Lucru care nu e neapărat rău, ci din contră. Nu te mai enervezi că la mall nu au iar măsura ta, nici nu tre să aștepți un sfert de oră ca să găsești un consultant care să verifice dacă mai au un S în celălalt capăt al orașului. Și parcă ai vrea să ai de unde alege, nu doar din colecțiile clasice ale brand-urile uzuale, care sunt peste tot la fel.

Eh, parcă e mai comod să-ți cumperi haine online, dar cu atenție, așa cum o facem noi, #buneștii. Adică ne cumpărăm de la branduri care ne plac și la care ne știm exact măsurile, unde e nevoie de jumătate de mărime în minus la teniși sau unde e nevoie de o mărime în plus la ghete. În schimb, la tricouri, bluze, cămăși, cardigane, lenjerie intimă și altele asemenea, e clar, mărimea S (încă) și totul e perfect. Desigur, vedem unde e cazul de un slim fit, de ceva regular și din câteva clickuri am comandat iar 20 de articole. CSF, cade șifonierul pe noi, dar uite acuși vine primăvara și mai facem curățenie printre hainele pe care nu prea le mai purtăm. Desigur că vom da și de unele care încă au etichetă, dar asta e altă poveste.

Cum comanda a venit deja, am ales câteva dintre produse și le-am scos la o plimbare prin oraș, să le fotografiem printre ziduri, canapea și frunze colorate.

 


Papuci de casă ETAM / Șosete XMAS Happy Socks / Pijama Answear


Teniși Converse / Jeans Levi’s / Tricou TOMMY Jeans / Cardigan Medicine / Cercei Mango


Ghete Timberland / Ciorapi ETAM / Fustă Jacqueline de Yong / Pulover Vero Moda /
Șal Desigual / Palton Mango


 

Ghete Timberland / Jeans Levi’s / Cămașă Medicine


 

Ghete adidas / Jeans Guess / Cămasă Medicine / Geacă Only & Sons


 

În caz că vă face cu ochiul ceva din ce am ales noi, dați cu încredere un click pe link-uri, iar dacă vreți să vedeți alte șosete mișto (noi ne cumpărăm de fiecare dată), cămăși cu pattern colorat (pe care eu le ador) sau alte produse mișto și reduceri cool, aruncați o privire pe answear.ro, până la sfârșitul lunii ianuarie au reduceri de până la 70%.

 

Lasă un răspuns