New place in Berceni: S-a deschis South Burger Garden (Bd. Metalurgiei 70)

Dacă la începutul anului scriam despre South Burger că este probabil cel mai bun restaurant cu livrare din Berceni, acum am revenit cu vești noi, căci tocmai a deschis o mare și faină terasă, chiar mai aproape de casă. Adică fix locul pe care mi-l doream, căci în zona Apărătorii Patriei chiar nu prea aveam pe unde să merg cu prietenii la o terasă mișto, iar din casă până la South Burger Garden fac fix 10 minute, pe jos.


Pe lângă avantajul că acum am unde merge la terasă, aproape de casă, cu prietenii care vin în vizită, de mult îmi doream să ajung la South Burger, să mănânc ceva direct scos din bucătărie, căci până acum am apelat doar la livrările de la ei. Partea de livrări e acoperită de trei restaurante situate în sectoarele 3, 4 și 5, acoperind aproape tot Bucureștiul (fără zona de Nord).

Dacă în locațiile din sectoarele 4 și 5 există terase micuțe pentru mâncat și băut ceva, atunci când ești pe fugă sau te afli în zonă cu treabă, acum noua locație bercenară South Burger Garden, care înseamnă o mare de beton transformată într-o grădină cu verdeață, aduce fix ce lipsea:

  • O terasă mare, cu 300 de locuri (în sezonul rece urmează să deschidă și la interior).
  • Mese de lemn + zone cu canapele (din paleți) aflate la umbra copacilor.
  • Bar central acoperit pe toate cele patru laturi + o zonă de mese acoperită, în formă de L (14×14 metri), care la iarnă va fi “îmbrăcată”, pentru a putea sta la masă pe terasă și când temperaturile nu vor mai fi atât de prietenoase.
  • Locul de joacă pentru copii urmează a fi gata în câteva zile (deschiderea South Burger Garden a avut loc vineri, 9 iulie 2021).
  • Programul zilnic este de la 11:00, până seara târziu. Dacă nu ai timp de terasă, poți să comanzi telefonic/la locație și iei la pachet.
  • Pe două laturi ale barului există două ecrane cu o diagonală de 3,6 metri, pentru proiecții ale evenimetelor sportive. Iar în curând urmează să fie organizate și spectacole de stand-up, săptămânal.
  • LocațieSouth Burger Garden (Bd. Metalurgiei, nr. 70) este în București, Sectorul 4, fix la intersecția dintre Bulvardul Metalurgiei cu Drumul Binelui, lângă Lidl Binelui. Dispun și de câteva locuri de parcare, la intrare, vedeți mai multe detalii în pozele de mai jos.


În concluzie, dacă ești bercenar sau te afli prin zonă și îți era și ție dor de terasă, te-ai plicitist de livrări și tot ne-a lovit valul ăsta de căldură, poate ne vedem pe la grădina South Burger, nu de alta, dar berea are alt gust la terasă (și e la doar 10 minute de mers pe jos de la mine de acasă, am mai zis, hehe).


PS: Dacă îți cauți de muncă sau știi vreun prieten interesat, vezi că echipa de la South Burger Garden este încă în formare, găsești detalii aici (barmani, ospătari, personal vase și curățenie, șofer, casier).


PS2: Ca și data trecută, pozele de mai jos nu sunt editate deloc, nici cele din locație, nici cele cu ce ne-am comandat noi de mâncare (Krusty Burger și Cotlet de porc în sos de muștar).

















Lasă un răspuns