Ajutăm un viitor campion?

Hai noroc, spor la cafeluță, dacă e de la Starbucks, Origo sau oriunde dai peste 20 de lei o cafea, mâine tre să-mi faci cinste. Sau cu un burger, două pachete de țigări, un cocktail în centru și tot așa. Mă rog, nu mie direct, ci unui tânăr pilot care are nevoie (și de) tine pe podium. Este fiul unei colege, îți las mai jos câteva detalii despre campania lui de strângere de fonduri (nu doar pentru el, ci și pentru un proiect special care va sprijini tineri piloți și nu numai). Iar dacă ești reprezentatul unei companii, poate ți-ar plăcea logo-ul pe mașina de concurs.


Dacă nu ai timp să citești, intră direct aici și contribuie la visul lui Rareș Ionescuhttps://makeachamp.com/raresionescu 



Altfel, îți rezum aici povestea lui și poate contribui și tu după ce citești:


Rareș IONESCU: Vino cu mine pe podium!

Ai simtit vreodata emotia si incantarea cand sportivul tau preferat sau echipa ta de suflet depaseste orice asteptare si ocupa o pozitie mai buna sau chiar castiga? Nu e doar bucuria de a fi parte din succesul cuiva, ci si bucuria unei calatorii.

Ma cheama Rares Ionescu si te invit sa fii parte din frumoasa mea calatorie, din visul meu. Cu emotie si incantare.

Am 16 ani si sunt un tanar pilot de raliu. Motorsportul este practic viata mea. Obiectivul meu este sa devin unul dintre cei mai buni in acest sport. Pentru asta, il am alaturi pe antrenorul si copilotul meu, Ciprian Solomon, unul dintre cei mai faimosi antrenori si copiloti din tara, fiind parte din clubul sau, MVM Rally Motorsport. De asemenea, ii am alaturi pe parintii mei care sunt cei mai mari sustinatori si, bineinteles, finantatori ai mei. Toti acesti oameni ma ajuta sa transform imposibilul in realitate, lucru care nu este deloc usor in motorsport. Drumul spre succes este foarte costisitor…

… dar recompensa este nemaipomenita si impartasesc cu voi, acum, primul meu succes: pe 22 mai 2021, am participat la primea mea cursa, la Campionatul National de Slalom Paralel, iar rezultatele au fost excelente pentru un incepator:

–      pozitia 11 din 29 in clasamentul general

–       pozitia 6 din 13 in clasamentul juniorilor

–      timpi imbunatatiti in fiecare dintre cele 4 manse, cu mininum 1,5 secunde per mansa

–      in ultima mansa, al treilea cel mai bun timp, la juniori, si al saselea, la general



A continua este singurul meu gand si sprijinindu-ma, nu imi schimbi doar mie viata, ci investesti in ceva mult mai mare decat Rares, un pilot sau un om ce azi are nevoie de o suma de bani. Pentru ca, de fapt, nu este doar despre bani, ci in primul rand despre a aduce o schimbare in vietile celor din jur. Spun asta pentru ca, din acest moment, o parte din resursele mele financiare vor fi dedicate unui fond special care va sprijini tineri piloti hotarati sa isi construiasca o cariera in motorsport si, de asemenea, va sprijini educatia pentru conducere auto in siguranta. Aceste planuri vor fi implinite cu ajutorul vostru, cu ajutorul parintilor mei, al antrenorului meu, Ciprian, al managerului meu de PR, Mihaela Sandu de la Fanfara si al ONG-ului ei, Hands Across Romania.

Multumesc pentru sprijinul vostru!

Acest articol are un comentariu

  1. Rares Ionescu

    Multumesc 🙏

Lasă un răspuns