Recomandări de pantofi sport pentru vreme caniculară?

Am nevoie de ajutorul vostru, că m-a luat căldura prin suprindere ca pe cei care s-au apucat de comandat aparate de aer condiționat fix azi. Trebuie să-mi cumpăr neapărat niște pantofi sport cu aerisire cât mai bună, că nu prea am nimic de genul, cele mai subțiri încălțări ale mele fiind tenișii din pânză.

Dar aș vrea ceva din plasă, pânză cu găurele, sistem de ventilație, AC în talpă, turbină cu ventilator pe limbă, din astea, să fie comozi și ok pentru temperaturi de peste 35 de grade Celsius. Desigur, vreau să aibă și un design plăcut, să-i pot purta și la birou și să nu coste o avere. Ca să evităm eventualele discuții, nu port și nu-mi doresc recomandări de papuci, șlapi, sandale, Crocs și alte derivate. Nu, nici papuci cu puf.

Mi-am adus aminte de denumirea ClimaCool, a celor de la adidas, dar magazinul online din US nu livrează în România, că reducerea de 50% ar fi fost excelentă, de la 120 la 60$, 250 de lei, hm, perfect! Am găsit modelul și la Broxo (despre care am mai scris aici), ba chiar design și mai mișto, cobranded Coca-Cola, dar au doar mărimea 45 și costă 571 de lei, reduși de la 800 de lei. Cam mult.

La fel de scumpi (la propriu și figurat) sunt și Nike Flyknit Racer după care cam bălesc: 749 de lei + 40 de lei transport, fix cât am dat pe ediția limitată de Air Max Master, parcă e cam mult pentru nevoile mele.

Prin urmare și-așa deci este vorba despre greci de unde și ce pantofi sport de vară să-mi iau, asap. Aveți vreo recomandare? Sau poate știți pe cineva care vinde modelele de mai sus la un preț mai bun (mărime 40 2/3 adidas /// 40.5 Nike). Help a brother!

 

Later edit: am primit multe recomandări pe Facebook, poate vă sunt și vouă de folos.

 

adidas CLIMACOOL 1

BA7164_01_standard[1]

BA7164_42_detail[1].jpg

 

ADIDAS CLIMACOOL 1 X COCA-COLA LIGHT

adidas-clima-cool-1-x-coca-cola-light-BA8611-0-1000x1000[1]

adidas-clima-cool-1-x-coca-cola-light-BA8611-3-1000x1000[1]

 

Nike Flyknit Racer

flyknit-racer-running-shoe[1]

Lasă un răspuns