Cel mai bun burger din București este din nou disponibil, doar până pe 24 februarie, în meniul temporar de Valentine’s Day, la Hard Rock Cafe București

Vă mai amintiți de cel mai bun burger din București, cel cu gem de smochine preparat cu vin de Bordeaux, ceapă caramelizată și brânză cremoasă de capră, adică fix echilibrul perfect de dulce-sărat? Eh, pentru cei care vor să-l guste din nou sau poate pentru prima oară, îl găsiți până pe 24 februarie 2020, la Hard Rock Cafe București, în meniul special de Valentine’s Day.

 

În plus, meniul mai conține și alte nebunii care te fac să salivezi doar citind descrierea lor. Că tot mi-era mie dor de homar (efectul Mexic), m-am bucurat să văd în meniu o minunăție de Lobster Flatbread, puțin iute, cam la fel de iute precum dispare din farfurie, o ne-bu-ni-e! (homar, mozzarella, ardei roșu, porumb copt și ceapă verde + sos Aioli cremos și picant)

Meniul continuă tot cu homar, (desigur) regăsit printre altele, în Lobster Cobb Salad – preparat rece, ce conține homar dulce, avocado, porumb copt, fasole neagră, brânză Monterey Jack, rodie și năut crocant, așezate pe un mix de salată verde și stropite cu dressing cremos Ranch.

 

 

Trecem la vită, mai exact la Deluxe Steak Special with Marinated Mushrooms, adică Filet Mignon sau New York Strip Steak (la grătar), cu ciuperci marinate în sos bourbon și bacon afumat + piure de cartofi și broccoli. Filet Mignon-ul a fost demențial (desigur, făcut mediu).

 

 

 

La final, Bordeaux Burger, cel mai bun burger din București (părerea mea, am zis). Mănânci și plângi, mănânci (de bun ce e, nu de picant).

 

 

Desertul nu se lasă mai prejos, un Chocolate Cake de vis – tort de ciocolată, frișcă, sos de zmeură (dulce-acrișor). Iar lângă, să completeze coloritul, vine un Raspberry Martini (vodka, vin rose, zmeură proaspătă, suc de lămâie, sirop de zahăr).

 

 

 

Iar mai jos, una bucată poză cu unul dintre multele mele tricouri Hard Rock Cafe (aici, la prima purtare, cel din Miami). Iar apoi, dragostea bunesciană pentru burger și HRC + meniul. Eu cred că mai dau o fugă pentru burger și lobster flatbread, jur pe roșu (de Bordeaux).

 

 

Meniu disponibil la Hard Rock Cafe București, până pe 24 februarie 2020

Lasă un răspuns